Κάντε την Πληρωμή σας με 5 τρόπους

1. Πληρωμή με αντικαταβολή 

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

4. Πληρωμή Μετρητοίς

5. Πληρωμή με το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Master Pass

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή (Μόνο σε περίπτωση αποστολής με Ταχυμεταφορική εταιρεία).

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Alpha Bank : 411002002004697 

IBAN: GR7901404110411002004697

Μετά την κατάθεση για ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε στο τηλέφωνο 2310 771017.

3. Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, DinersVisa, Mastercard. 

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

4. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε μετρητά στην έδρα μας Καραολή Δημητρίου 27, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη ,ή να πληρώσετε κατευθείαν στην παράδοση της παραγγελίας σας με την Ταχυμεταφορική Εταιρεία (αντικαταβολή).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 :

Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα). Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

5. Πληρωμή με το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Master Pass

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρίας μας. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουνε στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ευρώ.